Många nöjda fastighetsförvaltare är våra kunder. Nu vill vi bjuda dig på fika och bulle och berätta varför.I snart 25 år har vi samarbetat med fastighetsägare -och förvaltare. Vi vet vad som krävs av en bra köksgrossist och vi tror att vi är bättre rustade än våra konkurrenter på Stockholmsmarknaden.

Vi vill alltså bjuda in dig till oss för att visa ett verkligt brett sortiment av stommar, luckor, bänkskivor och tillbehör från de bästa svenska och finska tillverkarna. Vi kommer också att ta dig med på en sväng i vårt lager och visa upp vårt snickeri. Ett välfyllt hämtlager och eget snickeri garanterar snabba leveranser. Även när det gäller speciallösningar.

Vi har lärt oss en hel del under årens lopp och vet att miljonprogrammets kök börjar bli slitna och många hyresvärdar vill byta ut både hela kök och enstaka skåp och luckor. Därför har vi allt på lager som passar till detta.

Är det dags att byta bänkskivorna är det ingen som slår oss på fingrarna och när snickarna behöver ett bollplank får man leta länge efter någon som kan returnera servar som vi.

Vill du se vår prisbild är vi såklart glada för att få offerera såväl små som stora projekt.

Men helst av allt vill vi berätta allt detta och mer över en god kopp fika och en nybakad bulle i vår utställning. Då får du en bättre bild av vilka vi är och hur vi jobbar.

Maila ditt intresse till oss på info@culimar.se så tar vi kontakt om en bra fikatid. Du kan naturligtvis också ringa på 08-462 05 94. Välkommen!


Med vänlig hälsning


Kauko LindstedtSlakthusgatan 20 • 121 62 JOHANNESHOV • Tel (växel): 08-462 05 94 •
E-post: info@culimar.sewww.culimar.se