Källsorteringssystemet EkoLine

Nytt källsorteringssystem håller lukten borta och ordning i skåpen.

Culimar, köksgrossisten presenterar källsorteringssystemet EkoLine, som består av funktionella och utrymmesbesparande kärl för olika behov. För den som besväras av oangenäma lukter från hushållssoporna är det här systemet en mycket bra lösning.

"Alla modeller med tio liters sopkärl kan fås med ett speciellt biolock som suger upp de besvärande lukterna från kärlen", berättar Kauko Lindstedt på Culimar. "I locket finns ett aktivkolfilter. Dessutom innehåller EkoLine-serien en mängd olika modeller, alla praktiska och lättskötta".

Råmaterialet är återvinningsbar plast. Metallskenorna av målat stål går även de att återvinna. Systemet är alltså rakt igenom ett bra miljöval.

Behållarna finns i fem storlekar; 21 liter, 16 liter, 10 liter, 4 liter och 0,7 liter. Allt för att systemet ska gå bra att anpassas till de flesta kök. Det går bra även i begränsade utrymmen. Höjden är endast 32 cm utan lock och 34 cm med lock. Kärlen kan därför enkelt placeras under diskhoar i diskbänksskåpen.

"Ett mycket flexibelt system som glider på skenor in och ut i skåpen, säger Kauko Lindstedt, du kommer åt även de bakre kärlen mycket enkelt. Du kan även koppla till en mekanism som fästes i dörren som gör att kärlen åker fram så fort du öppnar dörren"

EkoLine-sortimentet finns även i modeller med två plan. De här plastbesparande modellerna innehåller fyra stycken 10-liters sopkärl som endast kräver 20 cm utrymme på bredden. EkoLine-systemet är dessutom en starkt bidragande orsak till bra ordning och reda i skåpen.

"Det här är ett system som verkligen är på starkt intåg i de svenska köken", berättar Kauko Lindstedt. Culimar är inte enbart specialister på källsorteringssystem, största delen av verksamheten består av att vara köksgrossisterna som kapat bort alla fördyrande mellanhänder. En satsning på god service och ett brett sortiment hämtat från de bästa svenska och finska leverantörerna samt en mycket bra prisbild har visat ett mycket gott resultat.

I Culimars hämtlager finns det mesta du behöver när du planerar att förnya ditt gamla kök eller bygga ett helt nytt.

Här finns även den gedigna kunskapen när du behöver ett gott råd på vägen, de är en naturlig del av servicen.

Välkommen till Culimar, din egen köksgrossist!


<< Tillbaka till källsorteringen